Happy Birthday, Girls!

Thursday, July 24, 2014

*ahems ahems* Macam special je hari ni? Cuaca pun baik, mendung mendung gitew. hahaha. Macam lain pula kan post hari ini? perasan tak ? perasan kan? Perasan.


Okay. tanya sendiri, jawab sendiri.

This is the first time Douglas berblog dalam bahasa melayu. okay tak? baik korang cakap okay, kalau tak, Douglas sayang kamu sampai meluat. lolol. 

Anyway, itu bukan main point. itu cuma interodaksion. hahahaha. Tunggang terbalik dah English I. Adik-adik jangan ikut ye (Mcam la ade bebudak baca blog I kan).  ngade-ngade betul Douglas ni kan. Huhuh.

Sehubungan dengan Post title di-atas, maka anda tahu bahawa post ini adalah untuk ucapan Hari Lahir kepada kekawan-kekawan saya yang Birthday ni hari (ayat skema tak jadi. mohon maaf). 

Okay! Hari ini memang special sangat. bukan sebab cuaca mendung sahaja, tapi hari kelahiran untuk dua adik beradik dari ibu yang berlainan. (direct translate of "sisters from another mother. cacat nak mampus Douglas ni -.-) 

Hahahahaha.

Gila. ketawa sendiri. Ugh.

Anyway,

Happy Birthday!
Selamat Hari Lahir!
生日快乐
பிறந்த நாள்
(Satu Malaysia. Hohoho)

These are the Birthday girls' faces. :D
(Curi gambar dekat facebook. Mohon diampun. hahaha)

Firstly

Aimi Syafiqah!  

And, Secondly,

Nana!

Happy Birthday to both of you! Dah la muka cam twins, birthday pun sehari. Memang kembar seiras yang berlain ibu. Hahahaha. Over ni Douglas. Ahems.

I have no presents for both of you, but a sincere Birthday wish from the bottom of my heart. ecehcehh~ :P

Meh sya nyanyi lagu Happy Birthday. Imagine suara I kay. Gahahaha.

"Happy Birthday to both of you~
 Happy Birthday to both of you~ 
Happy Birthday Aimi and Nana~ 
Happy Birthday to both of you~"

Hahh. Sedap tak suara? Hahahaha. Kay. Dah Mengila Douglas di Office. Typing sambil senyum lebar. Hohoho. 

Once Again, Happy Birthday and welcome to the 20's club! *buang confetti banyak-banyak*

Hahaha. All right. Need back to my work :P Till next time! 

- See you when I see you -

- Dougy W.W -


You Might Also Like

0 comments